В края на март 2013-та (31-и, ако трябва да бъдем точни) предстои стартът на третия сезон на супер-успешния фентъзи сериал „Игра на тронове”, който, както вероятно знаете, е екранизация по бестселър поредицата на Джордж Мартин „Песен за огън и лед”.

В тази връзка от НВО, които стопанисват сериала, вече задвижиха маркетинговия си отдел и първите тийзър трейлър и плакат са вече факт. Разбира се, предвид ранния етап, те не предлагат никакви кадри или любопитни разкрития от историята, а представляват графично представяне на премиерната дата и на заглавката. Все пак тийзър трейлърът предлага и глас зад кадър, който загатва какво бихме могли да очакваме.

Игра на тронове

Трети сезон на „Игра на тронове” е създаден по първата половина на третия роман от поредицата, озаглавен „Буря от мечове” (най-любимият ни от всички публикувани до момента), който предлага огромно количество изненади и неочаквани обрати и нямаме търпение да ги видим претворени на екран.

Както вече стана ясно, премиерата е 31 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Сапунен сериал със средновековен сетинг, чат пат някой дракон и толкова секс и кървища, колкото може да се пусне по телевизията…

  2. @MKT Сапунен сериал пък кръв и дракони.

    Харесва ми как леко променят историята за телевизионните серии, така очакваш нещо ново.

  3. Сапунката си е сапунка.
    Драконите и циците са за нърдовете, а кървищата за всички останали.