A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” е филм, който очакваме с повече от голям интерес и причините за това са много. Първо искаме да видим дали (и ако да, как) Чарли Шийн, който изпълнява главната роля, ще успее да се завърне подобаващо сред „нормалните” хора, след като преди време изтрещя тотално, второ, сме любопитни как Роман Копола, който в последно време работи доста успешно като съсценарист с Уес Андерсън (включително по последният му хит „Moonrise Kingdom”) ще се справи зад камерата, и не на последно място, искаме да просто да се наслаждаваме на Бил Мъри, който – съдейки по сюжета на филма и кадрите, които може да видите по-долу – би трябвало да разцепи.

Споменахме ли, че и Катрин Уиник е причина да се гледа филмът? Иначе знаем – жалка работа са тези кадри, а и това, което можеше да спаси видеото, тоест интервютата, са дублирани на италиански, та хептен се скапват нещата. Все пак ни се струва, че може да придобием някаква представа какво точно ни очаква.

За да компенсираме малко (ако въобще сте разочаровани, защото ние не сме) ви предлагаме да видите пет чудни тийзър постера и три нови снимки.

Режисьор на „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” е Роман Копола, а в ролите са Чарли Шийн, Бил Мъри, Джейсън Шуорцман, Катрин Уиник, Патриша Аркет, Мери Елизабет Уинстед, Обри Плаза и др.

Премиерата е 8 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Храня надежди да бъде едновременно hilarious, но и да има качествен драматичен подтекст! И да, бил Мъри като Джон Уейн looks just perfect!