Много накратко, след последния снимковия ъпдейт, посветен на гигантските същества Кайджу – или по-точно на следите, които оставят след себе си, като стъпкови отпечатъци, камари с изпражнения и скелети – сега е ред и на огромните  роботи „Jaegers”, които хората построяват за борба с чудовищата.

За съжаление, става въпрос само за един плакат – на японския модел „Coyote Tango”, но предвид предстоящия „WonderCon”, където „Pacific Rim” ще има специално представяне, и факта, че има още доста модели „Jaegers” (виждали сме им чертежите), очакваме скоро време да се появят още плакати.

„Pacific Rim” - постер

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. На страницата на Александра филмс във фейсбук им и останалите постери на другите роботи… някой яко е любопитен може да хвърли един поглед… Доста са интересни между другото… сега очакваме постери и на чудовищата… 😉 което ще е определено по интересната част 😉