Спомняте ли си как миналата година ви споменахме за предстоящата приказка „Jack the Giant Killer” и за слуховете, че този път историята няма да има нищо общо с бобени зърна. Не? Е, беше доста отдавна, а и сега се оказва, че не сме били прави – според първия трейлър на филма, точно така започва приключението на Джак. С боб.

Дааа, изглежда, че Брайън Сингър се е придържал доста близо до оригиналната приказка, което на този етап е нож с две остриета и този трейлър е отличен пример – започва много по детски, после бързо качва оборотите и натрупва екшъна, а накрая ни кара да се чудим какъв ще е крайният тон на филма.

Юън Макрегър изглежда супер, но жалко за Еди Марсан… Като цяло сме разколебани и наистина не знаем какво да очакваме. Има добри кадри, има и смущаващи. Наистина това е едва началото на рекламната кампания, но май положението не е блестящо, когато най-силно доверие ни вдъхва името на режисьора, който досега не ни е разочаровал. Дано „Jack the Giant Killer” да не е изключението.

Разбира се, съмненията ни лесно могат да се разсеят и ако скоро покажат двуглавия крал на гигантите – доколкото разбираме изпълняван от Бил Най и Джон Касир – и той изглежда както ни се иска, „Jack the Giant Killer” бързо-бързо може да задмине няколко заглавия по личната ни магистрала към „Най-чакано заглавие на 2012”. Уви, с Никълъс Холт в главната роля няма шанс да стигне заветната титла.

Jack the Giant Killer” е екшън приказка, режисирана от Брайън Сингър и написана от Кристофър МакКуори, Дарън Лемке и Дан Стъдни, с участието на Никълъс Холт, Юън Макгрегър, Станли Тучи, Йън Макшейн, Уорик Дейвис, Бил Най, Еди Марсан и Елинор Томлинсън.

Премиерата е 15 юни 2012.

Jack the Giant Killer

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Много готино трейлърче. Надявам се, че ще е хубав филм. Все пак това е Браян Сингър. Един млад и невероятен режисъор за мен. мисля, че няма да се изложи 🙂

  2. Дано. Аз му харесвам дори и „Валкирия“, така че имам надежда. Приказка с всякакви чудесии. Колко лоша може да е?

  3. Точно така. Валкирия и на мен ми хареса. Изобщо не е лош филм 🙂