Тъкмо бяхме започнали да се чудим дали всички нови проекти за Тарзан, за които ви бяхме съобщили, са се разпаднали (нещо, което, няма да се лъжем, би ни зарадвало, макар че предвид популярността на образа изглежда малко вероятно – от 1918 до 2008 на него има посветени 89 филма) и ето че почти отникъде изпълзя, или по скоро се разлюля, първият трейлър на анимационната motion-capture версия, подготвяна от Constantain Films и режисьора Райнхард Клос.

Трейлърът всъщност е тийзър (немски – не се говори, но има надписи) и показва иконичен момент от историята – нещо, което си представяме, че изниква в съзнанието на повечето хора, когато някой спомене Тарзан.

http://www.youtube.com/watch?v=28LU4D8z7Xs

Понамирисва ни на концептуален тийзър, чиято цел е да докаже, че нещата биха могли да се получат (и да привлече някой допълнителен долар, разбира се). Ако не беше обявената премиерна дата 25 юли 2013 и видеото зад кулисите, което можете да видите най-долу, щяхме да предположим, че истинската работа по филма не е започнала, или са някъде по средата и им трябват спешно пари, за да го довършат.

Иначе няма какво да обсъждаме видяното – има едно-две неща, които изглеждат хубаво, но като цяло имаме усещането за някакво превю на видео игра (каквато несъмнено ще направят). По принцип бихме гледали една качествена нова версия на романа на Бъроус, но не смятаме, че това ще е тя!

Режисьор на „Тарзан 3D” е Райнхард Клос. А ролите озвучават Келан Луц, Спенсър Лок, Джейми Рей Нюман, Тревър Сейнт Джон и др.

Германската премиера на филма е 25 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *