Имате възможност да проследите интересни разсъждения (поднесени с меко-баритонови Хю-нотки!) на Джакман и Манголд, с достатъчна информационна продължителност – двайсетина минути. Представете си го само – как се „връзват” с цел реклама на нов комикс-екшън един авторитетен режисьор и един от най-„горещите” актьори, от австралийския им „сет”, по време на снимки? Чат с фенове?! Всякакви въпроси? Защо не, наистина!

Диалогът продава. Защото най-малкото всички почитатели на комикса, които са се включили с въпроси он-лайн и/или са гледалии това видео, ще си купят билет за премиерата на „The Wolverine” след девет месеца. Режисьорът чистосърдечно разяснява как във филма, посветен на Лоугън, целта му е била да пресъздаде усещане за истинност, реалистичност, та може би затова има дълги кадри, в които се случват много страховити неща. Отново е повторено, както бяхте информирани вече, че историята се развива след всички досегашни срещи с Х-мен-вселената, както и че стремежът е да се направи истинска адаптация на комикса на Франк Милър и Крис Клермон.

За да обрисуват с още по-голяма детайлност образа на притежателя на нокти от адамант, Манголд и Джакмън добавят още ярост и гняв в картинката. Тайнствена фигура от миналото започва епична битка с Лоугън, а след края й вече нищо няма да е същото. Героят се среща с много врагове, но най-важната битка я води сам със себе си, в обградилата го самота и с мисълта за безсмъртието, която трябва да приеме. Хю Джакман споделя, че от самото начало, когато е започнал работа по Х-мен, си е мечтал за екранизация именно на този комикс, с тази история – и ето как му се получават нещата на г-н австралийския красавец!

Силуетът му се появява с шантава прическа и наточени нокти и в новия рисуван плакат, който изглежда много арт. Определено 20th Century Fox имат какво да продават.

The Wolverine - плакат

Сценарият на „The Wolverine” е дело на Кристофър Макуори и Марк Бомбак, а основната част от снимките са продължили около три месеца, най-вече в Токио и Сидни, Австралия. Въпреки че има още епизоди, които предстои да бъдат заснети, премиерната дата на филма е обявена за 26 юли 2013.

Повече детайли по проекта може да научите от новините ни до момента, като съвета ни е все пак да не пропускате да послушате поне част от разговора – поучителен е най-малко с ентусиазма на творците, които очевидно дават всичко от себе си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *