Луд, откачен хорър, приветстван като „супер-интересен” и „любимец от Сънданс” от част от киноспециалистите отвъд Океана (и една от най-очакваните от нас кретении) – това е филма на Дон Коскарели „John Dies at the End”. Който му стане любопитно, след като види трейлъра – може да си го поръча на VOD през зимата, или да отскочи до Щатите през февруари (защото у нас надали ще дадат някога подобно нещо, на кино), за да види с очите си туй предизвикателство.

http://www.youtube.com/watch?v=U44uNEAHwVU

Една субстанция обещава странни преживявания. Улицата я е нарекла „Соев сос”, а употребяващите я пътуват във времето и през пространствата. Някои от завърналите се май вече не са хора. Може ли това да означава, че е в ход тайно-тиха инвазия на извънземни? Ако това е вярно – човечеството има нужда от герой! Вместо него пред погледа на публиката се изтъпанват Джон и Дейвид – двойка колежански повтарачи, които едва се задържат на работа. Могат ли двамата да спрат настъпващия ужас и да спасят човечеството? Не, разбира се.

Ролите в този любопитен експеримент са разпределени между Пол Джамати, Чейс Уилямсън, Роб Майърс, Кланси Браун, Глин Търман, Дъг Джоунс и др. Появил се на Сънданс 2012, показван на фестивалите в Сан Франциско и Торонто, филмът на Дон Коскарели „John Dies at the End” ще излезе на екран в САЩ една година след премиерната си прожекция – през януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *