Малко се позабавихме с най-новия трейлър на „Killing Them Softly”, но до премиерата има още около месец (за съжаление, беше отложена от първоначално обявения 21 септември), така че, дето се вика, не сме изпуснали последния влак. С наближаването на 30 ноември (за родна премиера засега не сме чували, тази е американската) рекламната кампания се позасилва и преди седмица и нещо в нета се появи нов международен трейлър, който си заслужава да видите.

http://www.youtube.com/watch?v=6Cwy1xx8-JY

Като че ли първият трейлър ни зарадва повече, но реално погледнато тези реклами не са насочени към нас – ние ще гледаме филма при всички положения и решението беше взето преди доста време, някъде в средата на „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”, предишния филм на режисьора Андрю Доминик.

И понеже така и така пишем за филма, решихме, че е добра идея да ви представим и насъбралите се, доста разнообразни плакати. Някои са направо смотани (дори и за фенове на Ричард Дженкинс като нас, които се радват, когато той се добере до малко рекламно време или пространство), но има един-два съвсем прилични. Най-много ни харесват изписаната реч (не е супер оригинална идея, но ни харесва повече от визитката) и червения плакат с пътя на куршума.

Накрая, ако пък по една или друга причина смятате, че „Killing Them Softly” ще е просто един обикновен, макар и качествено направен криминален трилър, ето какво казва Брад Пит по въпроса:

„Андрю искаше да направи нещо много интересно с този филм. Искаше да говори за Америка – и Америка като бизнес – но искаше да го направи в криминална драма. Ние в Америка имаме велики идеали и много силни идеали, но те често се използват за маркетинг. Този филм е призив за отговорен капитализъм… В крайна сметка ние не можем да се доверим на самите себе си. Имаме нужда от някакво управление.”

Сценарист и режисьор на „Killing Them Softly” е Андрю Доминик („Chopper”, „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”) по едноименния роман на Джордж Хигинс, а в главните роли ще видим Брад Пит, Рей Лиота, Джеймс Гандолфини, Гарет Дилахънт, Ричард Дженкинс, Сам Шепърд, Скут МакНейри, Бен Менделсон и Бела Хийткоут.

Премиерата на филма е 30 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Убиването като бизнес и маркетинг. Дотук с оригиналността на филма . Останалото е абсолютна вбесяваща скука. Малката Одеса с Тим Рот е с класи над Убивай ги тихо !