В момента песента „Skyfall” на Адел от едноименния филм дебне отвсякъде и ни мъчи чувството, че до премиерата на филма, която е след по-малко от 20 дни, вече ще ни е дошла до гуша. Засега обаче все още ѝ се радваме и приветстваме използването ѝ в най-новия трейлър на филма.

Според нас във видеото има една-две секунди невиждани досега кадри, но дори и да бъркаме, е доста приятно да видим един малко по-различен монтаж по ритъма на песента.

http://www.youtube.com/watch?v=TOoPjeh_vkE

Не се сещаме да сме били толкова надъхани за който и да било Бонд досега.

В чест на 50-годишнината от филмовата инкарнация на Джеймс Бонд, „EON Productions” обявиха изминалия 5 октомври за международен ден на Бонд и по този повод в нета се появиха доста любопитни материали, включително три видеа, посветени на предстоящото издание на филмите на Blu-ray, както и няколко любопитни инфографии. Всъщност, някои от тях не са нови, но какво пък, ние сега ги забелязваме

http://www.youtube.com/watch?v=A_ZMdSULkuk

http://www.youtube.com/watch?v=cSwNeQCUanE

Бонд на 50 – инфографии

Бонд на 50 – инфографии

Бонд на 50 – инфографии

Бонд на 50 – инфографии

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *