Наскоро ви съобщихме за режисьорския дебют на голямата ни слабост Оливия Уайлд „Booksmart“, а сега научаваме, че още един от любимите ни (и безобразно красиви) актьори се пробва зад камерата – Идрис Елба вече е готов със своя дебют „Yardie“, който беше представен на тазгодишния Сънданс фестивал и се очаква по кината по-късно през годината. По този повод получаваме първия трейлър на драмата, която е екранизация по романа на Виктор Хедли за млад мъж, който се опитва да избяга от миналото си. Вижте кратичката реклама, а след нея може да намерите не само първия плакат, но и доста подробен синопсис, който дава по-добра представа за сюжета на филма.

За съжаление, първите ревюта на „Yardie“ не са никак положителни, но въпреки това сметнахме, че Елба има достатъчно фенове, които ще искат сами да преценят дали режисьорският му дебют им харесва или не (когато получат шанс да го гледат). Ако вие сте сред тях, вижте обещания синопсис, последван от ретро плаката.

Действието на „Yardie“ се развива през 70-те години в Кингстън и 80-те години в Хакни и разказва за млад мъж от Ямайка, когото всички наричат Д (Амел Амийн). Д така и не е успял да се съвземе след убийството на по-големия му брат Джери (Евералдо Крийри) и израства под крилото на местния мафиот и музикален продуцент Кинг Фокс (Шелдън Шепърд). Когато Фокс изпраща Д в Лондон, той не само намира нова среда, но и отново се среща с бившата си приятелка Ивон (Шантол Джаксън) и дъщеря си, която не е виждал от години. Но преди да направи истински опит да изостави престъпния живот, Д се сблъсква с мъжа, който е застрелял брат му преди 10 години. В желанието си да отмъсти за трагедията, Д влиза в конфликт с безмилостен лондонски гангстер на име Рико (Стивън Греъм).

плакат

Както вече споменахме, „Yardie“ е режисьорският дебют на Идрис Елба, а сценарият е дело на Брок Норман Брок и Мартин Стелман, по едноименния роман на Виктор Хедли. В главните роли са Амел Амийн, Шантол Джасън, Стивън Греъм, Фрейзър Джеймс, Шелдън Шепърд, Евералдо Крийри и други.

Филмът се очаква по британските кина тази година, но точната премиерна дата още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *