За последно писахме за „The Lone Ranger” в началото на лятото, когато видяхме първата официална снимка, както и картината, послужила за вдъхновение на Джони Деп и неговия Тонто. Последвалите месеци бяха предимно на затишие, като изключим един тийзър на Comic-Con (който ние, разбира се, не сме гледали, но твърдят, че зрителите били абсолютно отнесени) и поредните новини, че бюджетът е надхвърлил всички очаквания и всякакви граници, което вече сме го чували и писали и, честно казано, ни втръсна до немай къде.

Доста по-приятно ни е да пишем новини като тази, която служи основно да представи поредица снимки от филма – някои официални кадри, други от снимачната площадка. Първият вид са доста добри и го докарват и на атмосфера, докато вторите би трябвало да са вълнуващи кадри зад кулисите на як екшън епизод… но не са. Те вървят с едно клипче, което можете да видите най-долу (след едно абсолютно задължително предупреждение).

Режисьор на „The Lone Ranger” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър и др.
Премиерата е 3 юли 2013.

Ето ги и обещаните снимки – първо яките, после и малко по-скучните:

The Lone Ranger - Джони Деп и Арми Хамър

The Lone Ranger - Джони Деп и Арми Хамър

The Lone Ranger - Джони Деп

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger

Ако много държите да видите клипчето от снимачната площадка, провъзгласено за „екшън сцена”, ето го по-долу, но имайте предвид, че ние се опитахме да го изгледаме и това бяха трите най-скучни минути в живота ни. А сме гледали „Още нещо за любовта”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не знам защо нямам грам очаквания към този филм, а Джони не е зле да избере някаква роля, която не е рип-оф на всичко, което е правил в последните…10 години

  2. Надявах се да си избият от главите идеята за гарван върху главата. Е, не са. Супер глуповато и направо тъпо. Дано все пак не е през цялото врема така.