Честно казано, изненадани сме, че след всички бюджетни проблеми, „The Lone Ranger” все пак ще го бъде. До последно си мислехме, че въпреки обещаващите новини, че огромният бюджет е бил редуциран, все пак ще го видим нареден до „At the Mountain of Madness”, „Тъмната кула” и последвалия ги наскоро „Изгубеният рай” – все високопрофилни, скъпи проекти, които бяха спрени преждевременно.

Общо взето, единствената причина в момента да гледаме първата официална снима е, че зад проекта на „Disney” стоят имената на Джони Деп, Гор Вербински и Джери Брукхаймър – тоест хората, които им докараха милиарди с поредицата „Карибски пирати”. Все пак сме длъжни да отдадем дължимото и на самите „Disney”, които освен с този филм, наскоро рискуваха и с „Джон Картър” – такова нещо напоследък не се случва често. Ако беше „Universal” щяхме да го пишем бегал, без значение кои имена стоят зад него.

Но да пристъпим към самата новина. Чрез своя „туитър акаунт” продуцентът Джери Брукхаймър разпространи първата официална снимка от филма, на която виждаме Арми Хамър като титулярния маскиран самотен рейнджър и неговия „сайдкик”, индианеца Тонто, чиято роля се изпълнява от Джони Деп.

The Lone Ranger - Джони Деп и Арми Хамър

Да-а, да, знаем. Тонто прилича на версия на Джак Спароу, много важно. Нормално е, след като има дълги плитки, кърпа и гарван на главата (нещо, с което Джак би могъл да ни сюрпризира по всяко време) да прилича на него, все пак Деп ги играе и двамата. По-важно в цялата работа е не как изглежда Джони Деп, а как изглежда Арми Хамър. А той изглежда супер и нямаме търпение да видим повечко от него.

За тези от вас, които не са засичали предишните ни новини и не са запознати с проекта, „The Lone Ranger” е екранизация на едноименните иконични радио и тв шоу, в които смъртно ранен рейнджър, спасен от доброжелателен индианец на име Тонто, се превръща в легендарен маскиран защитник на онеправданите.

Режисьор на филма е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър и др.

Премиерата е 31 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *