Трейлър на „Jackass Presents: Bad Grandpa”

Принципно сме големи почитатели на кретените от „Jackass” – никога няма да забравим първия път, в който попаднахме на шоуто по MTV (изрУдите правиха омлет, като изяждаха продуктите, след това ги повръщаха и чак тогава го сготвяха и консумираха), но някак трейлърът на най-новия продуциран от тях филм „Jackass Presents: Bad Grandpa” ни избяга по тъч линията.

Най-вероятно въобще нямаше да го отразим, но през изминалия уикенд ни се наложи да отговаряме на всеки втори човек, който срещнахме, как така не сме го пуснали, затова решихме все пак да го представим, макар и с известно закъснение.

За разлика от предните три кино филма „Jackass Presents: Bad Grandpa” има някакво подобие на сюжет, който да свързва отделните каскади. Във филма 86-годишният Ървинг Зисман (Джони Ноксвил) е натоварен със задачата да заведе внука си Били (Джаксън Никол) да живее с баща си, след като майка му е влязла в затвора. Двамата се отправят на пътешествие през Америка, изпълнено с простотии, каквито само кретените от „Jackass” могат да измислят.

Режисьор на „Jackass Presents: Bad Grandpa” е Джефри Тремейн – един от създателите на поредицата (другите двама са Джони Ноксвил и Спайк Джоунс, които са продуценти на филма), който е отговорен и за предишните филми от серията. В ролите са Джони Ноксвил, Джаксън Никол и един куп нищо неподозиращи обикновени (или по-точно нормални) хорица.

Премиерата е 25 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    На финала избухнах в необуздан смях.Ще се гледа и още как! 😀 Изглежда като зверската провокация и гавра с обществените принципи и социални догми.