Wolverine - Хю Джакман

Ясно е, че винаги ще се радвам да видя някои забележителни актьори съблечени и с релефни мускули – нищо, че Хю Джакман може и да пее, и го очаквам с огромно нетърпение в ролята на Жан Валжан в предстоящата среща с „Клетниците” на Виктор Юго и Том Хупър. Странното в случая е, че повод за тази новина е упорития слух как „The Wolverine” щял да бъде „прикуъл” на комплекта филми „X-Men”, и то защото Фамке Янсен била снимала камео-появяване в ролята на Джийн Грей. Джеймс Манголд обаче е абсолютно категоричен в отговора си пред Empire:

„Филмът се ситуира след всичко, гледано досега! Джийн Грей я няма, повечето от Х-мен ги няма и Върколак се чувства самотен, изолиран. Сюжетът на историята ще се разгърне във време и място извън познатите Х-мен-реалности”

Това вероятно означава, че няма да ги има предполагаемите „флаш-бек-спомени” с нюанс „разкаяние/носталгия” по миналото. Манголд добавя, че е искал да се отърве от наследството, което неизбежно надвисва над проект с такава „история” от предишни филми. Много е интересно да се изследва бремето на безсмъртието, което носи Лоугън, как то променя характера му – засегне ли се подобна тема във филм с много централни герои, е почти невъзможно да се разгледа в дълбочина.

Наистина не би било добра идея да се продължава първоначалната трилогия „X-Men”, още повече когато втория филм от „новото начало” (с младите Ерик Леншър-Магнето и Чарлз Екзейвиър) „X-Men: Days Of Future Past” вече се очаква на екран през 2014 година. По някаква свръхестествена прищявка на кинореалностите може и да се сбъдне мечтата на Fox Върколак да се превърне в техния Батман или Супермен, но за това е нужно първо Манголд да се справи отлиично с материала, а и да се съберат достатъчно фенове.

The Wolverine” ще се появи на екран на 26 юли 2013 – има достатъчно време да ни убеди, че няма да гледаме само опънати мускули на японска територия. Ако усещате празноти в информацията – може да хвърлите поглед на новините ни по този проект до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Какъвто ще да е тоя Хю, ама да вземе да напртави най-сетне смислен сингъл филм за тая Вулварина…