За съжаление, първите няколко ревюта, които прочетохме за „This Is the End”, не са много положителни, но това няма да повлияе на желанието ни да гледаме филма, още повече, че от всичко, което сме виждали от него до момента, не ни изглежда като комедия, която ще се хареса на всички. Струва ни се, че човек трябва да е въоръжен (по-добре и от Арнолд в „Командо”) със сериозен толеранс към всякакви простотии – толеранс, с който ние разполагаме в излишък – за да оцени филма подобаващо.

Разбира се, на този етап това са спекулации и ще трябва да изчакаме самия филм, преди да видим дали сме били прави или сме се самозалъгвали – за съжаление, родната премиера е чак през септември и ще ни се наложи да почакаме още малко. Дотогава единственото, което ни остава, е да се подгряваме с реклами ъпдейти като този, включващ международен трейлър, тв спотове, три клипове, поглед зад кулисите, „character” постери и снимки. Вижте.

Международен трейлър

ТВ спот

http://www.youtube.com/watch?v=wFymNsnlC64

Клипове

http://www.youtube.com/watch?v=iEp_A-woCtY

Зад кулисите

>http://www.youtube.com/watch?v=aPsA1HKS0n8

Следват плакатите и снимките, но преди да ги видите, чуйте едно от парчетата от саундтрака – „Take Yo Panties Off” на Snoop Dogg и Крейг Робинсън.

This Is The End” е режисьорският дебют на сценаристите на „Суперяки” и „Ананас ЕкспресСет Роугън и Еван Голдбърг, а в ролите (като себе си) са Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Джона Хил, Джей Барушел, Сет Роугън, Крейг Робинсън, Ема Уотсън, Майкъл Сера, Пол Ръд, Риана, Азис Ансари, Джейсън Сийгъл, Минди Кейлинг и Кевин Харт.

Българската премиера е 27 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *