Дюжарден, Пол Джамати

Прекрасно е да добавяш скъпоценни камъни в ковчеже, което вече съдържа определено количество ценности! Информирани сте, че Джордж Клуни работи по свой нов режисьорски проект, който ще включва специалисти по изкуство и нацисти, а действието ще се развива по времето на Втората световна война – което само по себе си е достатъчна причина да проявяваме несекващ интерес към проекта.

The Monuments Men” е адаптация по едноименната книга на Робърт М.Едсъл и Клуни вече работи по сценария със съавтора си и ко-продуцент Грант Хеслов. Актьорът-режисьор ще поеме ролята на офицера от армията на САЩ и авторитетен арт-специалист Джордж Стаут и хубавата новина в случая е, че и носителя на Оскар Жан Дюжарден ще бъде част от екипа на филма. Незабавно се сещаме за онези снимки от представянето на номинираните за наградите на Американската киноакадемия в началото на 2012 – така закачливо се бе „прислонил” Дюжарден към Клуни, като жест на бъзик и/или преклонение, че предизвика доста усмивки.

Дюжарден не е единственият нов член на екипа на „The Monuments Men” – Пол Джамати вероятно ще поеме ролята на Линкълн Кърстейн (съосновател, заедно с Джордж Баланчин на балетната трупа на Ню Йорк), а Кейт Бланшет може би ще се превърне в Роуз Валанд, специалист по история на изкуството, прочут деец на френската съпротива и една от най-награждаваните, заслужили дами във френската история. Вс е още не е ясно каква задача ще бъде поставена на Дюжарден (вероятно поддържаща), но нали всички добре знаем, че Джордж Клуни ще държи на брилянтен актьорски екип. А ние потриваме доволно ръце в очакване на още новини по проекта. Снимките започват идната пролет, местата са Германия, Австрия, Париж и Англия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *