Battle Angel

Принципно сме се примирили с идеята, че никога няма да видим „Battle Angel” на голям екран, поне не и версията на Джеймс Камерън – просто така е по-добре, отколкото да се надяваме и надеждите ни да бъдат попарвани отново и отново, както последно се случи, когато след години на подготовка „Аватар” излезе по кината и всички очакваха Камерън да си вземе почивка от вселената и да се захване с „Battle Angel”, но той обяви, че се заема с не едно, а с две продължения (а дори се заговори и за трето) – но това не ни пречи да отбелязваме всякакви… „трошички”, свързани с проекта.

Най-новият ъпдейт по темата идва от дългогодишния приятел на Камерън и продуцент на „Титаник” и „Аватар” Джон Ландау, който в интервю за MovieZine, споделя за възможността да видим „Battle Angel” на екран през 2017-та.

Сигурен съм, че ще видим „Battle Angel”. Това е една от любимите ми истории, страхотен разказ за млада жена и нейното пътешествие към себеоткриване. Това е филм, който повдига въпроса „Какво означава да бъдеш човек?”. Човек ли си, ако имаш сърце, мозък или душа? Очаквам с нетърпение да представим филма на публиката.

Както виждате, нищо конкретно. Точно поради тази причина не се надъхваме и за момента смятаме, че шансовете за филм са нулеви. Пък ако сме живи до 2017 и тогава наистина има някакви индикации, че нещо може да се случи… е, тогава ще си говорим отново.

Накрая завършваме на „Аватар”-ска тема. В интервю за MTV Джеймс Камерен адресира наскоро появилата се информация за възможността да видим и „Аватар 4” и сподели, че най-вероятно филмът ще бъде предистория:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дано го направят по-скоро,но едвали ще ме грабне колкото Терминатор 2 през 90-те 🙂 ,но ще видим

  2. Е? Що така? 🙁
    Между другото, снощи по телевизията чух, че според некви дебили, животът започвал две седмици преди зачеването. WTF?

    @radi
    Верно е майстор! 🙂 И аз обаче не вярвам да може да ни развълнува така, както „Терминатор 2“. Други времена бяха тогава.