„Biutiful” - Бардем

След като в интернет пространството ни позанимаваха с жълти глупости свързани със сватбата на Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, дойде ред и на нещо наистина интересно и това е първият официален трейлър на „Biutiful”, дело на един от най-талантливите режисьори работещи в момента, Алехандро Гонсалес Иняриту, чието име стои зад такива „свежи” и „feel good” филми като „Любовта е кучка”, „21 грама” и „Вавилон”.

По всичко изглежда, че и този филм няма да се различава от тях по настроение, както и по това, че изглежда страхотно:

http://www.youtube.com/watch?v=gtBnCWLIfYg

„Biutiful” е историята на един мъж извън закона, който научава, че е болен от рак. Освен че трябва да приеме факта, че умира, той трябва да реши проблемите на семейството си – жена му е бивша наркоманка, която не може да гледа себе си, камо ли двете им децата – и да се изправи пред приятел от детството му, който сега е полицай.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Уникален трейлър, адски зарибяващ… Лошото е, че малко се съмнявам точно сега у нас някой да "рискува" да разпространява подобни независими филми. Да, преди години това се получаваше и "21 грама" и "Вавилон" намериха своята публика, но сега просто нещата са други и по кината се въртят само комерсиални простотии. Дано не съм прав!

  2. Обожавам усещането, което създават майстори като Иняриту – сякаш не гледаш филм, а се потапяш в самата материя на съществуването! Тези творби са живи! Надявам се и този филм да оправдае очакванията – и обещанието от трейлъра 😉 Сигурна съм, че филмът ще дойде и у нас – задължително е! (ще направим каквото е по силите ни…)

  3. Разчитаме на вашия екип Светли. 🙂 Стискаме палци за този филм и за други интересни заглавия.