Миналата седмица се навършиха 75 години от публикуването на „Хобит” на Дж. Р. Р. Толкин и по този повод празнувахме така наречената „седмица на Толкин”, през която видяхме няколко нови снимки, както и дългоочаквания втори трейлър на „Хобит: Неочаквано пътешествие”.

Но публикуването на романа не беше единственият акцент на „седмицата” – на 22 септември беше споделеният рожден ден на Билбо и Фродо (убер феновете са имали тежка петък вечер или по-скоро тежка събота сутрин) и по този повод рекламните изненади продължиха с дебюта на нов плакат, на който Билбо гордо показва Жилото!

плакат

Не знаем защо, но този постер ни носи усещането за някакъв скрит сексуален подтекст – има нещо „мръснишко” във физиономията на Мартин Фрийман и начина, по който държи меча.

Завършваме с още няколко снимки, които дебютираха през тази „празнична седмица”, но така и не сварихме да ви представим, както и с кратко инфо, как да направите възможно най-доброто хобитово парти.

Премиерата на първия филм от трилогията „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е 14 декември 2012.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Не знаем защо, но този постер ни носи усещането за някакъв скрит сексуален подтекст – има нещо „мръснишко” във физиономията на Мартин Фрийман и начина, по който държи меча.“ …