"Хобит"

Ето това е моментът, който очаквахме от доста време насам. Или по-точно: от момента, в който видяхме отличния първи трейлър на „Хобит” и вярата ни в проекта бе възобновена и зажадняхме да видим още…

И понеже знаем, че едва ли ще четете (а и защото сме на работа и нямаме възможност да пишем много), направо го вижте:

Малко сме под напрежение и не можем да преценим какво точно ни е отношението към видяното, но със сигурност не сме разочаровани. Дали на второ и трето гледане ще успее да ни изпълни с кеф, ще ви информираме малко по-късно. До тогава очакваме вашите коментари.

Премиерата на първия филм от трилогията „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey) е нa 14 декември.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

Update: ООказва се, че при подготовката на трейлъра, Питър Джаксън и Warner са обмисляли няколко версии (по-точно пет) за неговия край и сега на www.thehobbit.com можете да ги видите всичките. И което е още по-добре, може да изберете своя любим край и да изгледате целия трейлър в този му вариант.

По-долу пък, може да видите само алтернативните кадри събрани накуп. Сещате се, ако ви мързи да гледате или да цъкате.

http://www.youtube.com/watch?v=qxSpGd5OUsg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Сложни са нещата с тоя филм.

    Някак се чувствам длъжна да ме очарова колкото LOTR – а това е невъзможно дори предвид литературния материал. А и са минали 11 години.
    Ще трябва да го гледам трейлъра пак… и после филма… и пак… и така 🙂

  2. Не чак супер-равнодушна, но и аз имам известни съмнения…
    Просто не ме отвя, не ме глътна – хареса ми, но с добавката „so – what?!“ 🙂

  3. Има доста приятни неща в трейлъра, но според мен ритъмът (и цялостната му драматургия) не е много добър. Музиката също е от изключително значение. В първия клип песента просто сцепи, докато тук липсва подобно нещо и дори няма характерната за модерните трейлъри епична музичка (или по-скоро не се откроява достатъчно), която колкото и да е „дженерик“, все пак надъхва.