Sinister

Преди известно време видяхме първия трейлър на „Sinister” с Итън Хоук, който ни изглеждаше доста средняшки, но си беше спечелил няколко доста добри ревюта на SXSW, което ни провокира да го отразим. Сега имаме възможност да видим нов, нецензуриран трейлър , който е доста по-добър и въздействащ от предишния и, честно казано, започваме да смятаме, че има шанс филмът наистина да се окаже добър,

Припомняме, че „Sinister” разказва историята на писател (Хоук), който заедно със семейството си се премества в къща, чиито бивши обитатели са били брутално убити. Там той се натъква на кутия с домашни филми, документирали жестоката смърт и на други семейства. Разследването, което предприема, го отвежда до разкриването на свръхестествена сила, която заплашва да унищожи и неговото семейство.

Вижте новия трейлър.

Определено трейлърът е въздействащ – липсата на реплики е много добро попадение и това помага за изграждането на страховитата атмосфера. А ако ги нямаше и тъпите цитати, направо щеше да е перфектно.

Дори крайният резултат да се окаже брадва, в пъти предпочитаме да гледаме подобни филми, отколкото такива като „новото лице на хоръра” – „The Collection”. Едва ли сравнението между двата е супер коректно, но смятаме, че добре илюстрира противопоставянето на класическия и по-модерния и груб подход към хоръра.

За финал вижте и два нови плаката.

Sinister - плакат

Sinister - плакат

Sinister” е режисиран от Скот Дериксън („Дяволът в Емили Роуз”, „Денят, в който Земята спря”) по сценарий на С. Робърт Каргил (познат като Massawyrm от AICN), а в ролите ще видим Итън Хоук, Винсент Д’Онофрио, Клеър Фоли, Джеймс Ренсън, Фред Далтън Томас и др.

Премиерата е 5 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. От режисьора на „Дяволът в Емили Роуз”, който филм ми смрази кръвта 😉
    Страхотен трейлър, имам големи надежди за филма.

  2. И аз съм фен на „Дяволът в Емили Роуз”, туй обаче ми се струва, че няма да има възможност за рационално обяснение.

  3. Приятен е, и краят ми хареса! Сега чакам да видя Insidious 2 (който знам, че вие не долюбвате много, но на мен страшно ми допадна)!

  4. И аз го гледах. Не съм сигурен какво ми е мнението – края не беше лош, ама нещо не ме израдва. След две седмици ще съм забравил, че съм го гледал. Все пак по-добре беше от твоя любим „Insidious“. 🙂 🙂