Неизвестностите около новия проект на братя Коен „Inside Llewyn Davis” възпират мечтите ни за гледане на готов филм около Коледа, но с тях винаги трябва да се има „едно наум”. Още повече актьорът в главната роля Оскар Айзък е намекнал, че съвместната им работа може да излезе „наяве” преди края на годината, въпреки че братята не са обявили коя компания е ангажирана с разпространението. Есенният фестивален сезон леееко поприключва, ама кой ги знае – може наистина да поднесат изненада и ще се окаже, че Айзък не говори наизуст, а всъщност знае нещо повече… Без повече философстване, предлагаме ви да видите как същият актьор се справя с кавъра на „Dink’s Song”.

Тази песен участва в „Llewyn Davis”, горе-долу може би в този вариант. Песента я има в различни кавъри – на Боб Дилън, Джеф Бъкли, Дейв ван Ронк (който е вдъхновил персонажа на Айзък), а и момчето има музикален тренинг (очевидно), но кой всъщност му каза, че може да пее?

Между редовете тук скриваме и едно особено отношение към този тип щатска фолк-музика – нека си съществува, ама може ли да си я пускате на вас, нейде далече? Това въобще не значи, че оттегляме обещанието си да следваме стъпките на братя Коен в работата по техния проект – правим го внимателно, най-малкото за да се уверим, че им се получил контакта с най-младия актьорски екип, работил някога с тях.

Освен Оскар Айзък, в групата са Джъстин Тимбърлейк, Кери Мълиган, Гарет Хедлънд, Старк Сандс, Адам Драйвър, Джанин Серълс, големите Джон Гудман и Ф.Мъри Ейбрахам. При все че не знаем кога, продължаваме да очакваме „смахнатата, шантава комедия с музикални елементи” с нетърпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *