Преди залеза

Както бяхме отгледали надежди, че лятото ще бъде времето за начало на снимките на следващия Before-филм, така се оказа, че Итън Хоук и Ричард Линклейтър твърдят, че са в Гърция „само” за да работят по сценария на филма. Вече официално е потвърдено заглавието – „Before Midnight” и въпреки опроверженията от страна на актьорите (Джули Делпи също била споделила как ще е нужна още година, за да започнат снимките на филма), той фактически вече е заснет.

Може би стратегията за „твърдо отричане” е продиктувана от желанието на тримата съавтори да видят първо какво се е получило, пък после да коментират работата по третия им съвместен проект.

„Прекрасно е да сме отново заедно, в красивата Гърция, и да съживим образите на Селин и Джеси – девет години след като той щеше да изпусне своя полет”.

Тази препратка подсеща за финала на „Преди залеза”, когато Джеси наистина можеше да изпусне своя полет към Щатите и имаше вероятност да направи стъпка към по-специални отношения със Селин. Но зрителите така и не узнаха развръзката, която вероятно ще бъде доразказана в новия, трети филм от сюжета, превърнал се в поредица. Потенциални разпространители биха се заинтересували от проекта на предстоящия фестивал в Торонто, но това са все още идеи в полето на предположенията. Ето как изглеждат двамата герои 18 години след първата им среща в „Преди изгрева”.

Преди полунощ

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *