Ако четете това, най-вероятно сте огромни почитатели на Дейвид Кроненбърг и с интерес очаквате проекта му „Dangerous Method” – разказващ за разрива в отношенията между двама от най-големите умове на човечеството, Зигмунд Фройд и Карл Густав Юнг – и като такива, все още не ви е писнало от безкрайното ни прехласване по него, приемащо формата на доста новини. Всички останали, сигурно са вдигнали ръце.

Но какво да направим, винаги сме писали за проекти, които са ни на сърцето, а този определено е такъв, и просто няма как да пропуснем да отбележим няколко нови снимки представени от The Playlist.

Dangerous Method - Виго Мортенсен

Dangerous Method - Майкъл Фасбендър

Dangerous Method - Кира Найтли

Dangerous Method - Венсан Касел

Dangerous Method - Майкъл Фасбендър и Кира Найтли

Dangerous Method - Сара Гадон

Привлечен от предизвикателството на невъзможен случай, д-р Юнг (Майкъл Фасбендър) взима неуравновесената, но красива Сабина Шпийлрейн (Кира Найтли) за своя пациентка. Оръжието на Юнг е методът на неговия учител, небезизвестния Зигмунд Фройд (Виго Мортенсен). Скоро и двамата мъже попадат под нейното влияние.

„A Dangerous Method” е създаден по пиесата на Кристофър Хемптън („Опасни връзки”) “The Talking Cure”. Режисьор е Дейвид Кроненбърг („Мухата”, „Видеодром”, „Голият обяд”, „Тъмно минало”, „Източни обещания” и др.), а в ролите са Виго Мортенсен, Майкъл Фасбендър, Кира Найтли, Венсан Касел и Сара Гадон.

Американската премиера на филма е на 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *