Очаква се Екълстън да поеме ролята на Малекит

Първоначално подходихме с известно съмнение към предположенията, че в продължението на „Тор: Богът на гръмотевиците” (не виждаме защо е нужно подзаглавието на български, но карай да върви) главният герой ще се срещне с така наречените Dark Elves, които категорично отказваме да наричаме черни елфи. Но заглавието, което беше оповестено на тазгодишния Comic-Con, „Thor: The Dark World”, е доста добра улика, а освен това се чуха и коментари на каскадьори, носят се слухове за подготовката на екипа и в крайна сметка, явно ни чакат елфи, каквото и да мислим по въпроса.

Добрата новина е, че поне лидерът на елфите ще е абсолютно идеален – след като на Мадс Микелсен му се наложи да откаже ролята, ще го замести Кристофър Екълстън. Наистина на него не винаги му върви и е участвал в доста смотани филми, но за нас няма никакво значение, сигурни сме, че ще е супер як злодей. Дано действително да подпише договора (според Deadline преговорите са към края си) и така в „Thor: The Dark World” ще има не един, а двама отлични гадняри. Освен ако Локи (Том Хидълстън) и Тор (Крис Хемсуърт) не вземат да се сдобрят, но честно казано, не разчитаме много.

Очаква се Екълстън да поеме ролята на Малекит, лидера на елфите, който според Wikipedia е изключително интелигентен, много силен, бърз, издръжлив, с изумителни рефлекси, лети, превръщайки се в мъгла, и разбира се, бидейки елф, има магични способности като телепортиране, илюзии и промяна на формата и външността на други същества и предмети. Голямата му слабост е желязото, което – доколкото сме запознати – е типично за елфите.

Режисьор на „Thor: The Dark World” е Алън Тейлър, а премиерата е 8 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment