Марк Милър отдавна обещава продължение на „Kick-Ass” („Шут в г*за”), но точно на него не винаги може да се разчита. За щастие обаче, „Kick-Ass 2” действително ще го има, което е повече от отлична новина, дори и да не стигне до родните ни екрани – не само не бихме се учудили, ако не огрее нашите кина, напротив, след боксофиса на първия филм ще се шокираме, ако въобще се намерят смелчаци, които да рискуват. Но всичко това по никакъв начин не намалява радостта ни от вече официално обявеното на Facebook страницата на филма продължение.

Ето с две думи какво знаем за проекта: най-важното е, че със сигурност ще е категория R, въпреки че не виждаме как ще успеят да запазят направо абсурдно преливащия от насилие сюжет на втория комикс. Освен това Арън Джонсън, Кристофър Минц-Плас и Клои Морец ще се завърнат, а може и Никълъс Кейдж да има скромна поява. За съжаление Матю Вон няма да режисира и ще е само продуцент (зает е с „X-Men: Days of Future Past”), а Джеф Уадлоу, който вече е написал сценария, ще бъде и режисьор (за съжаление негови са „Never Back Down” и „Cry_Wolf” – един от милионите тийн хоръри).

Сред новите попълнения в актьорския екип ще видим Джон Легуизамо като един от бодигардовете на Red Mist и Доналд Фейзон (има един-два кино опита, но засега си е Търк от „Scrubs”) като героя и колега на Kick-Ass, Doctor Gravity. Има шанс да видим и един друг бодигард на Red Mist, впечатляващата и страховита бивша агентка на КГБ, Mother Russia. Коя късметлийка ще докопа ролята, ако въобще я има, засега не е ясно. Но снимките започват септември в Торонто и Лондон, така че със сигурност скоро ще научим още подробности. А сега вижте тийзър банерчето, което обещава премиера през 2013.

Шут в г*за

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *