Матю Вон и Джеймс Макавой - Х-мен: Първа вълна

Знаете, че сме напълно доволни от „Х-мен: Първа вълна” – а ако не знаехте, ето тук можете да разберете защо – и по принцип сме фенове на франчайза, така че винаги се радваме на нови Х-филми. Открай време се знаеше, че ще има още и още, но не беше 100% сигурно, че следващите филми ще са продължения на „Първа вълна”, единични заглавия, посветени на някой отделен герой (подобно на, но ако има и капка разум в Холивуд, не съвсем като Върколака) или нов рибуут.

Към края на миналата година се разчу, че „20th Century Fox” подготвят истинско продължение и Саймън Кинбърг работи по сценария, но не е ясно кой ще режисира. Сега Deadline обявяват, че „Fox” са подписали договор с Матю Вон да се завърне като режисьор, а Брайън Сингър продължава да си следи поредицата, отново като продуцент. За актьорите все още не се знае нищо, което означава, че не е ясно от кой ще има нужда и кой ще има място в продължението, но поне за Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендър можем да сме сигурни – и двамата са подписали договори за повече от един филм и честно казано не виждаме Х-мен филм, в който точно техните герои да не участват.

За съжаление с тези добри новини се изчерпват всички известни засега подробности около проекта. Носят се слухове, че историята на продължението ще се завърти около Магнито, който е отговорен за убийството на Кенеди, но въпреки че самият Кинбърг пусна слуха, не бързайте да му се доверявате.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *