Преди няколко дни видяхме нова снимка от доста чакания от нас „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо и стана въпрос дали… машинариите на заден план са „големите роботи”, който ще се бият с „finest fucking monsters ever committed to screen” (съжаляваме, но от момента, в който чухме този израз на Дел Торо, не можем да наричаме чудовищните създания Кайджу по никакъв друг начин) или са просто някакви други роботизирани приспособления.

Е, първият официален плакат, представен по случай предстоящия Comic-Con (покрай който тези дни получаваме доста приятни ъпдейти, включително и новия плакат на „Хобит”) дава доста ясен отговор на този въпрос.

Само ще кажем, че като са казвали „гигантски роботи”, явно наистина са имали предвид гигантски. Вижте!

Pacific Rim

Дори и да допуснем, че мащабът е леко преувеличен (подобно на плаката на „Годзила” с крака), това пак си е един „huge motherfuckin’ robot!”.

Честно казано, не очаквахме да изглежда по този начин – мислехме си, че няма да е толкова „гладичък” и със сигурност ще е доста по-мърляв – но… що пък не, и така ни харесва.

Сега нетърпението да видим чудовищата, които също трябва да са големички, е извън всякакви граници.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Pacific Rim

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не много хубав постер, но любопитен, тъй като загатва за големината на роботите и за това, какъв гигантски кютек ни очаква. 🙂

  2. Чудовищаааааааа…аре първи поглед към чудовищата, моля. Вече се рибнах за тоя филм. Гилермо е хит ор мис за мене. Лабиринтът е страхотен филм, Блейд 2 е яко забавление с някои недостатъци, но Хелбоя просто не работи за мен. Нито първия, нито втория. Мимикрия го позабравих, но май не беше нещо специално, а Кронос още не съм го гледал.

  3. Еееее, брат, как бе, втория „Хелбой“ е много силен. Точно ти трябва да го оценяваш – „Тролният пазар“ е пълен с луди крийчъри. А за „Angel of Death“ нямам думи просто. Огромен!