Андрю Никъл е смъртен

Изглежда, че режисьорът на „Гатака”, „Господар на войната” и „Симон” Андрю Никъл е на път да изостави фантастичния си проект „The Cross” (не е сигурно дали завинаги или просто за определено време) и ще се заеме със снимките на друг сай-фай филм озаглавен „I’m Mortal”.

Сценарият, който е дело на самия Никъл разказва за едно „недалечно бъдеще, където гените отговорни за стареенето са изключени. За да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало в разменна валута и в нещо, с което хората плащат, както за глезотии, така и за най-необходимото. Богатите могат да живеят вечно, докато бедните трябва да се договарят за това. В тази вселена, млад мъж по някакъв начин успява да се добере до истинско богатство от време и скоро по петите му се спуска полицейска структура наречена „пазители на време”.

„Strike Entertainment”, отговорни за социални фантастики от рода на „Децата на хората” и „Сектор 9”, ще продуцират наравно с „New Regency”, а снимките се очаква да започнат през това лято.
Точно това са филмовите новини, които ние искаме да чуваме. Падаме си по абсолютно всички проекти на Никъл до момента, били те режисьорски или сценарийни и не ни интересува, че голяма част от критиката смята някои от тях за неуспешни в комерсиално или културно отношение.

Имайте предвид обаче, едно „но”. Защото от „Collider” съобщават, че също така Никол е бил нает да напише и да режисира екранизацията по романа на Стефани „Здрач” Майерс „Скитницата”, в който паразитни извънземни идват на Земята и подчиняват човечеството. И все още не е потвърдено на 100% кой от двата проекта ще бъде първи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *