След огромния успех на „Последният ергенски запой”, всяка следваща комедия, свързана с ергенско парти, пиянски ексцесии и т.н., по един или друг начин се сравняваше с него. Подобна е ситуацията и на „женския фронт”, където всички филми се сравняват с „Bridesmaids” – от своя страна в началото той беше наричан „Последният ергенски запой” за жени, но сега си извоюва правото да бъде „еталон” – и „Bachelorette” не е изключение.

Филмът беше представен на фестивала в Сънданс и макар отзивите да не бяха много фаворизиращи, повечето хора го определят като забавен и по-важното, като по-груб и мрачен от „Bridesmaids”, което пък не е изненада предвид факта, че продуценти на филма са Адам МакКей и Уил Феръл. По принцип имената на тези двама завършени идиоти са ни достатъчни, за да гледаме някой филм, но никога не е зле да видим трейлър, просто за да не стане някоя грешка.

Струва ни се, че има простотии, което ни е достатъчно, за да проявим интерес извън споменатите по-горе продуцентски имена. Освен това момичетата изглеждат готино – почитатели сме на Айла Фишър и особено на Ребъл Уилсън – така че, бройте ни.

Вижте и най-новия плакат на филма.

Bachelorette

Режисьор на „Bachelorette” е Лесли Хедланд, а в главните роли са Кирстен Дънст, Айла Фишър, Лизи Каплан, Джеймс Марсдън, Адам Скот и Ребъл Уилсън.

Премиерата е 7 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Скука. Само като скъсаха роклята се усмихнах. „Bridesmaids си беше чук:)

  2. @suicidal
    Аз пък не бях свръх очарован от Bridesmaids. Този ми изглежда по-свеж. 🙂 И по-добре да се усмихваш на филма, а не всичко да ти е набутано в трейлъра и после… 🙂

    @hristiqn
    Готово! 🙂