Остават броени дни до „голямото” завръщане на Джеймс Уан към хорър жанра. Новият му филм „Злокобен” („Malignant”) трябва да се появи тази седмица по нашите екрани и през следващата в Щатите и по HBO Max. По този повод от студиото са решили да зарадват феновете с една финална реклама. В нея няма да видим кой знае колко нови кадри, но вътре е включено кратко обръщение на самия режисьор, който обещава на публиката нещо ново и невиждано.

Нека хвърлим един поглед на трейлъра:

Подобни обещания сме чували много пъти и, честно казано, ги подминаваме без да ги взимаме кой знае колко сериозно. Историята звучи достатъчно познато, но се надяваме, че Джеймс Уан ще подходи наистина “оригинално” и ще успее да ни изненада. Ето какво гласи и официалното описание, което е достатъчно мистериозно само по себе си:

Мадисън е парализирана от шокиращи видения за смъртта на различни хора. Страданията ѝ обаче стават още по-сериозни щом разбира, че това не са просто кошмари, а реални събития.

Изглежда действието ще се върти около въображаем приятел на Мадисън от детството ѝ, който се е завърнал и всъщност може да не е толкова въображаем колкото всички са си мислили. Създанието очевидно има една единствена цел – нея. Според трейлъра с всяко следващо убийство силата му се засилва и скоро ще може да достигне и своята желана жертва.

mp5420210901

Злокобен” („Malignant”) е режисиран от Джеймс Уан („Заклинанието”). Сценарият е дело на Акела Купър по идея на самия Уан и Ингрид Бису. В ролите ще видим Анабел Уолис, Мади Хасон, Маккена Грейс, Джейк Ейбъл, Джордж Йънг, Ингрид Бису и други.

Както вече казахме, филмът ще дебютира в нас този петък, 3 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *