Kъм териториите за снимки на „The Wolverine”, които започват през август в Австралия, се добавят локации… в Япония. Което е разбираемо, защото според сюжета от комикса на Крис Клермон и Франк Милър, момчето с металните нокти и неуправляемата прическа ще се окаже „аутсайдер с амнезия, в търсене на отговори за своето минало” в една от най-мечтаните ми островни дестинации.

Хироюки Санада, Хал Яманучи, Тао Окамото и Рила Фукушима

Ето и допълненията в актьорския състав, които са абсолютно наложителни: Хироюки Санада (помните го от „Последният самурай”) ще влезе в ролята на Шинген, шеф на мафията Якудза и противник на Върколак; Хал Яманучи вероятно ще бъде главата на клана Яшида, към който принадлежи Шинген. Тао Окамото ще краси компанията като дъщерята на Шинген, Марико – любима на Лоугън, която таткото иска да омъжи за друг мафиотски шеф, а моделката Рила Фукушима ще е една от най-опасните убийци, изпълняващи поръчки на Шинген. Variety също добавят Уил Юн Лий (родени в Щатите, с корейски произход, с роля в „Не умирай днес” и ще го видим в новия „Зов за завръщане”), който ще се превърне в още един злодей – Харада, по-известен като Сребърният самурай.

Последният вариант на сценария е дело на Марк Бомбак, който отговаря и за осъвременяването на „Зов за завръщане”. Ако Джеймс Манголд се придържа към детайлите от комикса, публиката може да очаква много разбити сърца, предателства и безчестие. Според познатите ни традиции, заради всички характеристики в предишното изречение японците слагат край на живота – свой или на някой друг, а въпроса в случая е дали ще са по-бързи от стоманата в лапите на „нашето” момче.

Премиерната дата е насрочена за 26 юли 2013, когато ще разберем дали японската авантюра на Лоугън ще се съизмери по безхитростна скука с „Х-мен Началото: Върколак” (който даже бях забравила, че съм гледала!).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *