Една свръх бърза новина. Както знаете, в момента Робърт Родригес подготвя продължение на „Мачете”, озаглавено „Machete Kills” и в тази връзка изненада всички, които очакват филма, с информацията, че Лейди Гага ще се присъедини към актьорския състава (предполагаме, че с малка роля), който и без това включваше доста смахнати личности като Мел Гибсън и Чарли Шийн.

Ето какво точно казва Родригес. Оставяме го в оригинал, защото става въпрос за „tweet” пълен с клишенца, които нямат нужда от превод.:

I just finished working with @LadyGaga on @MacheteKills , she kicked SO MUCH ASS! Holy Smokes. Blown away!

Чак пък толкоз?… Ама да не се занимаваме с обсъждане на подобни евтинии.

Като допълнение към информацията за Гага получаваме и първи плакат, на който можем да видим как ще изглежда героинята ѝ La Chameleon. Вижте.

Machete Kills - Лейди Гага

Прилича си на Лейди Гага, а не на образ. Това обаче не ни пречи, ние винаги сме я харесвали и нямаме нищо против да я гледаме във филма. Даже, сега вече го очакваме малко повече.

Като бонус ви предлагаме да видите и една снимка, този път на героинята на Алекс Вега – момиченцето от „Деца шпиони” – която, нека кажем просто, че вече не е … момиченце…

Алекс Вега

Режисьор на филма е Робърт Родригес, а в ролите са Дани Трехо, Мел Гибсън, Чарли Шийн, София Вергара, Амбър Хърд, Деймиън Бичи, Алекс Вега, Мишел Родригес, Джесика Алба, Том Савини, Лейди Гага и др.

Премиерата на „Machete Kills” е през 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. На Алекса Вега искам да ѝ свърша на циците! 😛 А, Лейдr Гага е идеална просто за този филм! Дано да бъде по-як от първия, който не беше толкова зле, но не беше и на нивото на fake трейлъра си от Grindhouse.

 2. Разбирам те и съм съгласен с теб по всички точки! 🙂

  В първия филм най-якото нещо беше онази мръсница Линдзи Лохан! 🙂

 3. Искам си Sin City 2…. като ще говорим за комикси и тяхното снимане. Нолан може да се гръмне буквално и преносно с всичките си претенции на велико кино с фонов развлекателен режим…

 4. @UZUMAKI
  I stand cor(e)rected! 🙂

  @troubadour, The Bear Jew
  Винаги скритото е по-добро. 😉

  @AzUrAL
  Въпреки, че е много хубава, аз отдавна съм я загърбил Алба. Предпочитам Линдзи! Ама наистина!

  @jo
  Работи се, даже имаше плакат. 🙂