За разлика от предишните два пъти, сега се включваме малко по-навреме с най-новия трейлър на представения от Стивън Содърбърг, най-нов общ проект на режисьора Годфри Реджо, композитора Филип Глас и монтажиста и продуцент Джон Кейн – „Visitors”.

Видеото не предлага почти нищо ново като кадри (този път познатите ни от предишните реклами лица не са подредени в линия, а ни се представят в група) и усещания, но това едва ли е изненада за някого, предвид естеството на филма.

Чували сме за няколко изключително любопитни кадъра, включително и такива, свързани с Луната, които имаме желание да видим, но честно казано, нямаме нищо против да се запазим „девствени” за самия филм, особено ако с тях се търси постигането на определен ефект.

С или без нови или лунни кадри обаче, трейлърът си заслужава, така че хвърлете му едно око.

http://www.youtube.com/watch?v=yw6nDZPtOzw

Отзивите за филма от Торонто са положителни, но дори и да не бяха, ние пак щяхме да го очакваме с нетърпение. За нас „Koyaanisqatsi” е едно от най-незабравимите кино изживявания, които сме имали, и нямаме търпение да видим какво ни е приготвил Реджо този път.

Ето и официалния синопсис:

30 години след „Koyaanisqatsi”, с подкрепата на Филип Глас и Джон Кейн, портретът на модерния живот „Visitors” на Годфри Реджо прави сериозен скок отвъд земните филмови творци. Представен от Стивън Содърбърг, „Visitors” предлага незабравимо технологично и трансцедентално емоционално изживяване, което отвежда зрителите до Луната и обратно, за да ги конфронтира с тях самите.

Премиерата на филма е 14 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *