Самюъл Л. Джаксън и Аби Корниш

Преди да се захванем с този сайт нямахме и представа какво всъщност значи изразът „хванал си се на хорото”, но ето на – нямаше как да не обърнем внимание на новината за римейка на „Робокоп”, а сега вече нямаме избор и трябва да обърнем внимание на всяка нова подробност, иначе ни гложди ли, гложди. За щастие, поне кастингът се очертава приличен и не ни се налага да пишем абсурдни ъпдейти за второ- и треторазрядни актьори.

Всъщност засега Джоел Кинеман, в главната роля на ченгето, което става Робокоп, е най-малко известният и най-малко познатият от всички участници – сред останалите са вече обявеният Гари Олдман, Самюъл Джаксън и Аби Корниш. Последните двама не са 100% сигурни и на този етап преговарят с продуцентите, но ако се споразумеят, Джаксън ще играе ролята на „влиятелен ТВ магнат и важен играч в света на „Робокоп”, докато Корниш ще видим като съпругата на главния герой, която не знае за „прераждането” му и си мисли, че е вдовица.

С две думи, нищо особено изненадващо – засега всичко ни звучи съвсем познато и изцяло в стила на „Робокоп”, но поне откъм актьори не можем да се оплачем и ако се задържи в този вид, екипът определено надхвърля всичките ни първоначални очаквания, надежди и опасения. Но какво точно означават думите на Кинеман за „нова история в старата” не е ясно.

Очаква се снимките на римейка да започнат през септември, така че режисьорът Хосе Падиля има известно време да доизпипа кастинга, но скоро ще трябва да започва работа по-сериозно, ако действително се планира лятна премиера през 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *