Първите официални снимки от дълго подготвяния и отлаган с години „Mad Max: Fury Road” („Лудия Макс 4”) на Джордж Милър – с Том Харди, който заменя Мел Гибсън в иконичната роля на Макс – успяха да отговорят на високите ни очаквания и съвсем подобаващо (като за снимки) ни напълниха душата, в резултат на което, в момента сме дори още по-нетърпеливи да видим както първия трейлър, така и самия филм, разбира се.

До премиерата обаче остава цяла година, докато трейлърът е току зад ъгъла, тъй като обещанията са той да дебютира следващата седмица, когато филмът ще бъде представен на тазгодишния Comic-Con. Да се надяваме, че ние също ще можем да го видим паралелно, а няма да ни се налага да чакаме още и междувременно да се задоволяваме само с отзиви.

А докато чакаме да видим дали ще ни огрее с трейлъра, предлагаме ви да хвърлите едно око на още няколко снимки от филма. Две от тях са нови, докато другите две са част от снимките, които видяхме преди месец, но поради някаква причина сме пропуснали да добавим в нашата новина.

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments