Once you believe it’s real… you die!

The Apparition” изглежда като типичен, не особено оригинален хорър, който едва ли ще успее да се отличи по някакъв начин (и най-вероятно ще се окаже сериозна брадва), но въпреки това, като фенове, бихме му хвърлили едно око. Първо, защото част от историята звучи любопитно – в опит да докажат теорията, че духовете съществуват в съзнанието ни, само защото вярваме в тях, група учени създават ужасяваща сила, която се храни със страховете ни и заплашва да покори света като вирус – и второ, във филма участва самият Драко Малфлой Том Фелтън, когото доста харесваме, и по-важното любимата ни Ашли Грийн (единственото хубаво нещо в „Здрач”), която ще имаме щастието да видим по секси бельо.

Хъъм, чий го дири тук Садако не е много ясно. Знаем, че вероятно не е тя, но каквото и да са измислили, това си е явен „rip off”. Всъщност тя не е единственият елемент, познат ни от други хорър филми, ама карай. Както казахме по-горе, ще му метнем едно око за принципа.

Вижте и плаката.

The Apparition - плакат

The Apparition

The Apparition

Режисьор на „The Apparition” е Тод Линкълн, а в ролите са Ашли Грийн, Том Фелтън, Себастиан Стан, Джулиана Гил, Рик Гомес и др.

Премиерата е 24 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Слаб, много слаб…. Няма нито един „интересен“ или „стряскащ“ момент, който да не са ни показали в трейлъра, така че…. ако искате сами се убедете 😀
    SPOILER!
    Даже и самият „край“ на филма е показан в трейлъра… считай за какво говоря 😀