The Swarm

Не сме гледали „The Swarm” от 1978, признаваме си, но звучи точно като за нас – Майкъл Кейн го нарича най-слабия филм в кариерата му, продуцентът и режисьор Ъруин Алън загубил толкова пари, че забранил заглавието да се споменава в негово присъствие, а самият филм изкарал около половината си бюджет и въпреки неочакваната номинация за „Оскар” (за костюми обаче) има безобразно нисък рейтинг навсякъде.

Точно подобни култови заглавия са нашата „area of expertise ”. Виж, това, че става дума за поредния римейк, вече е съвсем друга история и за пореден път казваме, писна ни да пишем за римейкове.

The Swarm” ще е кино-дебютът на Аш Боланд, поредният режисьор с опит в рекламата, и това е всичко, което знаем. Не е ясно дали ще е по романа на Артър Херцог или ще има съвсем нов сценарий, само вдъхновен от оригиналния филм, но повечето кино-сайтове залагат на 3D тийн-хорър.

Оригиналът разказва за етимолог, който трябва да спаси Тексас от ужасяващ рояк смъртоносни пчели. Едва ли този път ще съберат звезден отбор актьори (във филма от 78 участват още Катрин Рос, Ричард Чембърлейн, Оливия де Хавиланд, Хенри Фонда и други), но поне ефектите трябва да са по-добри…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *