Преди няколко дни ви представихме отличния първи трейлър на „Samsara”, най-новия филм на създателите на „Baraka”, режисьора Рон Фрики и продуцента Марк Магидсън. В новината за пореден път споменахме, че сме почитатели на техните филми, но че сме по-големи фенове на „Koyaanisqatsi” на Годфри Реджо.

Като такива, сега се чувстваме малко засрамени, защото по никакъв начин не бяхме регистрирали съществуването на нов проект на Реджо, отново в съавторство с Филип Глас – озаглавен „The Holy See” – и честно казано, ако не беше коментара на Иван М. все още щяхме да тънем в престъпно неведение.

Но както и да е, както се казва „по-добре късно, отколкото никога”, затова бързаме да поправим грешката си и да ви представим двата промо трейлъра на филма.

The Holy See” е в постпродукция, но все още набира финансови средства, необходими за завършването му, което би трябвало да стане преди края на годината. Ако мислите, че сте в състояние да помогнете, може да го направите на Vimeo страницата на филма, където има e-mail за контакти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Уникално апокалиптично усещане …
    В такива случайи особено много ми се иска да съм богата – и да се пробвам да продуцирам…
    Нали, защо пък не?! ……..

  2. Ако знаеш само, колко много искам да съм богат и да продуцирам – Гилиъм, Алън Паркър… ще снимат нонстоп. Ееееех! 🙂 🙂