„The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” („Приключенията на Тинтин”)

По малко от месец остава до премиерата на подготвяно от Стивън Спилбърг и Питър Джаксън 3D анимационно приключение „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” („Приключенията на Тинтин”) и колкото повече неща виждаме и чуваме от филма, толкова повече се убеждаваме, че ще бъде наистина страхотен.

Последната реклама, която видяхме беше немски ТВ спот и въпреки езиковата бариера, той определено успя да ни надъха. За съжаление времетраенето му беше твърде кратко (стандартните за телевизионна реклама 30 секунди) и затова сега приветстваме новия британски трейлър, който е цяла минута и половина.

Той за първи път загатва какво представлява тайната, която крие корабът „Unicorn” и представя един-два кадъра, които са изцяло функция на 3D презентацията на филма, но въобще не дразнят, а даже напротив…

(чрез MSN UK)

Ами, какво да кажем, кефи ни и това си е – изглежда прекрасно. Да, дори и лицата и очите, затова shut up already!

Режисьор на „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” е Стивън Спилбърг. Продуценти са той и Питър Джаксън, а в ролите ще чуем (а и скрити под анимацията ще видим) Джейми Бел като Тинтин, Анди Сeркис като капитан Хадок, Даниъл Крейг, Тоби Джоунс, Макензи Крук, Саймън Пег, Ник Фрост и Кари Елуис.

Българската премиерата на филма е 4 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *