The Secret Life of Pet

Досега сме виждали няколко забавни реклами на най-новия анимационен проект на Illumination Entertainment „The Secret Life of Pets”, но нито една от тях не даваше каквато и да е реална представа за сюжета. Най-новият трейлър също не предлага кой знае колко подробности, но поне ни запознава с един от главните герои – бялото зайче Сноубол, озвучавано от Кевин Харт.

Това, което за момента знаем за историята, е следното: Макс е глезен домашен любимец в жилищен блок в Манхатън, но животът му се обръща с главата надолу, когато у дома пристига помиярът Дюк. Двамата обаче трябва да загърбят различията и проблемите си, когато разбират, че очарователното и доста лудо бяло зайче Сноубол подготвя армия от изоставени животни, твърдо решени да отмъстят на щастливите домашни любимци и техните собственици.

http://www.youtube.com/watch?v=vmwsDQOSYRs

Честно казано, изпитваме големи съмнения за този проект. Имаше един-два забавни момента в рекламната кампания, но нищо повече. Имаме чувството, че ще видим поредния не особено стойностен, тъпкан със самоцелни майтапи филм за най-малките, какъвто беше „Миньоните”. А сме свикнали анимациите в днешно време да са нещо много повече от това.

Режисьори на „The Secret Life of Pets” са Крис Рено и Яроу Чени („Аз, проклетникът” 1 и 2), а сценарият е дело на Брайън Линч („Минионите”), Кен Даурио и Чинко Пол („Аз, проклетникът” 1 и 2). В оригинал ролите озвучават Луис С. К., Ерик Стоунстрийт, Кевин Харт, Стив Куган, Албърт Брукс, Ели Кемпър, Боби Мойнихан, Лейк Бел, Ханибал Бърес, Джени Слейт и Дейна Карви.

Премиерата е 8 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Неестествено ми стои Кевин Харт като бяло пухкаво зайче, ама… 😀

    Честно казано не може да е по-зле от „Миньоните“, олсо „самоцелен“ два пъти в едно изречение е доста… самоцелно!

  2. Елфични, причината е все по-осезаемата липса на време на моя фронт, затова Институцията се принуждава да пише неща, които иначе са в моята „градинка“ – и се изпуска „самоцелно“ 😛