Вече сме виждали снимки от снимачната площадка на „Rush” – най-новия филм на Рон Хауърд, посветен на напрегнатото и изпълнено с инциденти съревнование между Ники Лауда и Джеймс Хънт за титлата във „Формула 1” през 1976-а – а сега е ред и на първия ни видео поглед. За съжаление, той не предлага кадри от самия филм, но чрез поредица от интересни интервюта хвърля малко повече светлина върху историята и показва усилията, които са хвърлили всички в пресъздаването на епохата и неповторимата атмосфера от състезанията по онова време.

http://www.youtube.com/watch?v=1vQehxpRh7Q

Не искаме да избързваме, но по всичко изглежда, че Хауърд ще ни се реваншира за невероятното разочарование „Да кажа или да не кажа?” – нещо, на което се надяваме от първия миг, в който научихме за този проект, и за което опяваме непрекъснато. Разбира се, ще изчакаме поне първия трейлър преди да решим окончателно, но наистина изгледите са добри.

Като допълнение, вижте още едно видео от снимачната площадка, представящо сватбата между Хънт (Крис Хемсуърт) и Сузи Милър (Оливия Уайлд), както и поредица нови снимки.

Режисьор е Рон Хауърд, сценарият е дело на двукратно номинирания за „Оскар” Питър Морган („Кралицата”,„Фрост/Никсън”), а в ролите са Крис Хемсуърт, Даниел Брюл, Оливия Уайлд, Александра Мария Лара, Натали Дормър, Крисчън МакКей и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *