Джеймс Хънт и Крис Хемсуърт

Рон Хауърд ни е огромен длъжник! И не, нямаме предвид разпадането на „Тъмната кула”, защото там вината не е негова, а последния му режисьорски филм „Да кажа или да не кажа?”, който е откровено престъпление. Понеже го харесваме, винаги сме го защитавали, дори и за тъпотии като „Шифърът на Леонардо” и „Ангели и демони”, но това, братче, е непростимо.

Точно затова, сега очакваме да ни се реваншира подобаващо с най-новия си филм „Rush”, разказващ истинската история на съревнованието между австрийския пилот от „Формула 1” Андреас Николаус Лауда, по-известен като Ники Лауда, и съперника му, британеца Джеймс Хънт – съревнование изпълнено с не един или два сериозни инцидента, един от които праща Лауда в едноседмична кома.

Rush” се снима от няколко седмици с Крис Хемсуърт и Даниел Брюл в ролите на Хънт и Лауда и благодарение на Celebuzz и DailyMail вече можем да погледнем към снимачната площадка.

Крис Хемсуърт като Джеймс Хънт

Крис Хемсуърт като Джеймс Хънт

Крис Хемсуърт като Джеймс Хънт

Rush

Rush

Rush

Rush

Гледайки снимките си мислим, че Хемсуърт сигурно има клауза във всичките си договори да не си подстригва „гривата”. Ама няма значение, жалко, че никъде не се виждат Брюл (който както вече стана ясно изпълнява ролята на Ники Лауда) и Оливия Уайлд. Явно за това ще трябва да почакаме. Виждаме обаче, част от специално разработената от оператора Антъни Дод Ментъл („Беднякът милионер”) система за камерата, с която да се улавят и пресъздават изключителните скорости на болидите.

Силно се надяваме, че „Rush” ще се получи, защото освен, че чакаме Хауърд да се реабилитира, страшно ни се гледа свестен филм за „Формула 1”.

Режисьор е Рон Хауърд, сценарият е дело на двукратно номинирания за „Оскар” Питър Морган („Кралицата”,„Фрост/Никсън”), а в ролите са Крис Хемсуърт, Даниел Брюл, Оливия Уайлд, Александра Мария Лара, Натали Дормър,  Крисчън МакКей и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Това ще е интересно… Надявам се на след това.. Дъ Дарк Тауър….

  2. Недей така, щото тоя поне е хубав, готин и качествен режисьор… Че ако е некой друг не се знае какъв недоклатен идиот може да е и да осере всичко…….. Не си го и помисляй….

  3. Ако е някой смотаняк да, но ако е млад кадърен режисьор с много талант и идеи, защо не? Каква ти беше реакцията като разбра, че Питър Джаксън ще режисира „Властелина“? Същото може да стане и тук. 🙂