Уилям Х. Мейси

Независимо дали харесвате Елмър Ленърд или не, трябва да признаете, че има доста… променлив успех на големия екран. За всеки „Извън контрол” или „Ескорт до затвора” („3:10 to Yuma”, ако не можете да разпознаете филма под българското заглавие) има по един абсолютно необясним ужас като „The Big Bounce”. Очевидно само режисьори като Куентин Тарантино, Джеймс Манголд и Стивън Содербърг могат да екранизират романите и разказите му, без да ги съсипят. Дали Чарлс Матау ще се справи?

Син на Уолтър Матау, Чарлс има скромен опит зад камерата и според Variety ще режисира предстоящата екранизация на „Freaky Deaky”. Deadline пък допълват, че винаги отличният Уилям Х. Мейси ще поеме една от главните роли (уви, все още не знаем точно коя). Сигурни сме, че скоро ще има още кастинг новини – във „Freaky Deaky” има доста интересни герои, с които можете да се запознаете по-долу.

Крис Манковски е сержант в Детройската полиция, който наскоро е прехвърлен в отдела за сексуални престъпления; Уди Рикс (вероятно това ще е Мейси?) е алкохолик с много влияние в града; Донъл Луис е бивш член на „Черните пантери”, шофьор на Уди и измамник, а Робин Абър и Скип Гибс са двойка бивши бомбаджии, които се надяват много скоро да станат милионери… Всички тези герои се сблъскват покрай един от случаите на Крис, който е отстранен от работа, но разбира се продължава обърканото си разследване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *