Терънс Хауърд

Новият съвместен проект на Нуми Рапас и Нилс Арден Оплев „Dead Man Down”, за който вече споделихме информация, започва да придобива по-завършени очертания – поне по отношение на кастинга.

Един от добрите типажи, които рядко получават най-главната роля, но с каквото се захванат – го правят супер-професионално, е Терънс Хауърд. Именно той ще влезе в ролята на бос на криминални типове от „ъндърграунда” на Ню Йорк, в чийто бизнес се е „прицелил” героя на Колин Фарел. Не че иска да му го присвоява, просто иска да си отмъсти за номера, който му е скроил босът. Жертвата на друга престъпна ситуация, която се оказва героинята на Нуми Рапас, прави грешката да съблазнява и изнудва „доброто момче” на Фарел, а по между им пламва искра – това са най-общо контурите на сюжета. В ролята на верния приятел на Фарел ще видим Доминик Купър.

Според скромното ни мнение, на Хауърд много ще му приляга да бъде един обран, гладък и фин крими-шеф, с жесток и безскрупулен нрав под „кадифената” обвивка. И след като ще режисира човекът, подписал оригиналния шведски филм „The Girl With the Dragon Tattoo”, очакванията са добре заредени, а ние ще подгряваме с ново инфо. Снимките трябва да започнат следващия месец във Филаделфия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *