Нуми Рапас

Нуми Рапас отново ще работи с режисьора на шведския оригинал „The Girl With the Dragon Tattoo”Нилс Арден Оплев! Проектът е „Dead Man Down”, в групата се включва и Колин Фарел, а историята се продава като „вълнуваща приказка за мъст”. Deadline издават основните детайли:

Колин Фарел ще поеме ролята на Виктор, дясната ръка на мафиотски шеф в Ню Йорк, който е съблазнен и изнудван от Беатрис (Нуми Рапас) – жертва в престъпна ситуация, която жадува за възмездие. Силното привличане по между им води до отмъщение, родено в яростен катарзис. Очаква се „Dead Man Down” да е силен екшън-трилър, снимките ще започнат в началото на 2012 година.

Колин ФарелСценарист на филма е Дж. Х. Уиман, в чиито актив са „Мексиканецът” и тв-поредицата Fringe”. Нуми Рапас ще я видим още следващия месец в „Шерлок Холмс: Игра на сенки” и – разбира се – в „Prometheus” на Ридли Скот. Може би по-голямата популярност на Рапас ще успее да „изтегли” този проект на Оплев напред – и като реализация, и като PR елемент, тъй като очевидно тя се справя по-добре с намирането на интересни и добре рекламирани ангажименти. Напоследък наблюдаваме активност и при Фарел„Булевард Лондон”, „Нощта на ужасите”, Шефове гадняри; той приключи снимки на римейка на „Зов за завръщане” и се подготвя за ролята си в „Seven Psychopaths” с режисьора на „В Брюж” – Мартин Макдона.

Честно казано, обещанието за екшън в съчетание с огнени характери звучи наелектризиращо. При това знаем на какво са способни именно тези актьори, затова ще стискаме палци – в самоотвержеността на Оплев и Рапас не се съмняваме, дано и Фарел да попадне във вдъхновена фаза!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *