През изминалия уикенд в интернет се появи нов международен (японски) трейлър на „The Amazing Spider-Man” („Невероятният Спайдър-мен”), който е вариация на последната реклама на филма, която видяхме преди два месеца, но предлага достатъчно нови елементи, за да предизвика интереса ни. Най-малкото, голяма част от по-леките и забавните моменти ги няма, в резултат на което филмът изглежда доста по-мрачен – нещо, на което се надяваме откакто обявиха, че ще рестартират поредицата.

Продължаваме да не виждаме много подробности от The Lizzard, което – както споменахме миналия път – ни радва, но от друга страни в нета се намират негови плакати (може да видите един по-долу), така че вече няма много смисъл да го крият толкова.

The Lizzard - „The Amazing Spider-Man” („Невероятният Спайдър-мен”)

Като повечето тийнейджъри на неговата възраст, Питър се опитва да разбере кой е и откъде е дошъл. Стараейки се да научи повече за миналото си, той разкрива тайната на баща си… тайна, която в крайна сметка ще предначертае съдбата на Спайдър-мен. Това е първият от поредица филми, които разкриват друга страна от историята на Питър Паркър. На 3 юли 2012 започва новата история.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Българската премиера на филма е 6 юли 2012.

Update: Вижте и два нови плаката от филма, вторият от които, по-вероятно е „fanmade“.

„The Amazing Spider-Man” („Невероятният Спайдър-мен”)

„The Amazing Spider-Man” („Невероятният Спайдър-мен”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments