По отношение на рекламната кампания на „Warcraft: Началото“ на Дънкан Джонс, последните няколко месеца сме на „спот”-на диета и е крайно време Legendary да ни нагостят с нов трейлър, че то не остана и много време до премиерата. Вероятно причината за забавянето му е, че все още се работи усилено по изпипването на специалните ефекти, които са огромна част от филма, затова и не се оплакваме много (както и защото не се вълнуваме кой знае колко от проекта). Пък и ето, че има с какво да се залъгваме до излизането му.

Legendary представиха нов удължен телевизионен спот, който в началото бяга от тоталните „железен млат, кървав топор” масовки, които виждахме във всички реклами до момента, и ни предлага (или по-скоро загатва за) един по-личен боен сблъсък – нещо, което нас ни допада повече от всички компютърни баталии до момента. Само бойната брадва (чук?) на орка ни изглежда малко… без веществена тежест, но може и да си въобразяваме.

В допълнение към спота ви предлагаме и няколко задкулисни снимки, които показват, че не всичко във филма е компютърно генерирано (доста голям плюс, ако питате нас), както и две визии, за които не сме съвсем сигурни, че са оригинални.

ccmcguausaaiha8 ccmdwd3uuaa_xfx ccmdwd4ucaetx-v ccpj0r-uyaan1ck ccmfnemuyaawo3e warcraftstills0005 CdtUbfzVAAERu2D CdiZR9BUUAEtaxR

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *