Дейвид Слейд

Честно казано, надявахме се следващия път, когато пишем за сериала „Hannibal”, отново да става дума за кастинг новини и най-накрая да разберем кой ще влезе в ролята на доктор Ханибал Лектър и ще прави компания на Хю Данси, който е в ролята на Уил Греъм. За съжаление, ще трябва да почакаме още малко за този така важен елемент (да не кажем най-важния), но поне нямаме оплаквания от избора на режисьор на пилотния епизод.

Според Deadline „NBC” са избрали Дейвид Слейд, който – да, признаваме – е режисьор на „Здрач: Затъмнение”, но за сметка на това през 2005 ни зарадва с пълнометражния си дебют „Hard Candy” – интересен малък филм, безкрайно далеч от всякакви вампирски и върколашки любовни истории. Последвалият „30 Days of Night” беше разочарование, но най-вече защото имаше повече потенциал, а крайният резултат накуцва.

След като са го избрали за режисьор на пилота на „Hannibal” (не сме сигурни дали да го наричаме пилот или просто първия епизод – от пилота обикновено зависи дали един сериал ще го бъде или не, а точно този вече е одобрен за 13 епизода) „NBC” явно са доволни от работата на Слейд по пилота на тазгодишния „Awake”. Ние възнамеряваме да му хвърлим едно око в някой свободен момент, но тази неделя се завърна „Игра на тронове”, така че „Awake” просто ще трябва да си чака реда.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Надявам се,че няма да провалят и разводнят същността на образа на д-р Лектър ,в името на печалбите…много ми е любопитно дали въобще ще може да се доближАТ актьорите до нивото на колегите им от филмите- с уговорката,че за мен и ,,Потеклото“ не е филм на нивото на останалите…

  2. То за кой „Потеклото“ е на нивото на останалите?
    И аз не искам да преебават готиния образ. Дано изберат някой готин за ролята.