Не е истина, просто.  Има само два месеца до премиерата на „Dark Shadows” на Тим Бъртън, а все още няма следа дори и от тийзър – слуховете са, че трейлърът ще дебютира всеки момент, просто от студиото имали два варианта и тествали с публика кой от тях ще е по-удачен.

Обикновено подобни забавяния са свързани със сериозни проблеми и честно казано,  започваме да се притесняваме. Освен, че все още няма трейлър, не сме виждали и официални постери, което е още по-странно – възможно ли е филмът да е толкова зле, че да не искат да го рекламират въобще?

Ако съдим по снимките (единствените рекламни материали от филма, които сме виждали) няма за какво да се притесняваме. Досега всички бяха отлични и най-новата партида, представена от CineMarcado, също не прави изключение.

Dark Shadows - Джони Деп

Dark Shadows - Ева Грийн

Dark Shadows - Клоуи Мориц

Dark Shadows - Мишел Пфайфър

Сега ни хрумва, че ако филмът има някаква „сапунена” стилистика, това ще ни изкефи. Стига разбира се, да я има и онази неповторима бъртънова атмосфера.

Ето ви за пореден път и официалния синопсис:

Годината е 1752 и Джошуа и Наоми Колинс заминават заедно с малкия си син Барнабас от Ливърпул към Америка. Но дори и океанът не може да ги спаси от загадъчното проклятие, надвиснало над семейство. След две десетилетия Барнабас (Джон Деп) живее в имението Колинуд, в град Колинспорт – богат, влиятелен и непоправим плейбой… докато не разбива сърцето на Анджелик (Ева Грийн). Вещица във всеки смисъл на думата, Анджелик обрича Барнабас на участ по-тежкa от смъртта: превръща го във вампир и го погребва жив.

Два века по-късно Барнабас случайно е освободен от гробницата си и открива един доста по-различен свят – 1972 година. Той се завръща в някога величественото си имение, което е съсипано от времето и от странните, разкъсвани от мрачни тайни потомци на фамилията Колинс. Елизабет Колинс Стодард (Мишел Пфайфър) дори е извикала психиатърката доктор Джулия Хофман (Хелена Бонам Картър) да живее в имението и да й помага със семейните проблеми.

Освен Елизабет в имението живеят брат й Роджър Колинс (Джони Лий Милър), непокорната й дъщеря Каролин Стодард (Клоуи Мориц) и преждевременно развитият 10-годишен син на Роджър, Дейвид (Гъливър МакГрат). Мистерията обхваща и няколко души, които не са членове на семейство Колинс – пазачът Уили Лумис (Джаки Ърл Хейли) и новата бавачка на Дейвид, Виктория Уинтърс (Бела Хийткоут).

Dark Shadows” е режисиран от Тим Бъртън, а в главните роли ще видим Джони Деп, Мишел Пфайфър, Хелена Бонъм Картър, Ева Грийн, Джаки Ърл Хейли, Джони Лий Милър, Бела Хийткоут, Клоуи Мориц и Гъливър МакГрат.

Премиерата е 11 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Отдавна искам да кажа че външният вид на Деп не ме кефи, ама изобщо не ми харесва!!!

    А за Мишел какво да кажа.

    Тази жена просто не остарява!!!

  2. Трейлърът излиза на 30 март! И това със сапунената тематика ме кефи!

  3. Мен пък ме радва как изглежда Деп. Не колкото Пфайфър и Гриийн, но все пак. 🙂 🙂

    30 март? Само един месец за реклама… Направо не е за вярване.

  4. ПиснА ни вече от комбинацията Бъртън-Деп-Хелена Бонън Картър.